Lamppost

En mand går tur en mørk aften og under en gadelampe ligger en anden mand og leder efter noget. Den forbipasserende spørger, om han har tabt noget? ”Ja, jeg har tabt mine nøgler”, svarer manden, der uden at kigge op ivrigt leder videre.

"Sammen leder de længe uden held. Efter noget tid spørger den forbipasserende manden; ”Er du sikker på, at du har tabt dine nøgler her?”; ”Nej, svarer manden, dem har jeg tabt inde i huset, men der er mørkt, så jeg leder herude under gadelampen, hvor der er lys”. 

Når det kommer til at finde ud af, hvad det er vi vil i vores arbejdsliv, leder de fleste af os, hvor det allerede er lyst. 

Vi ved egentligt godt, at det ikke er her, vi har ”tabt nøglen”, men vi har lært at lede, hvor vi allerede kan se. Så vi læser jobannoncer, spørger andre hvad vi er gode til, får afdækket hvad det er vi KAN eller tager mere uddannelse i håb om, at DET endelig vil give os svaret på ”hvad det er, vi vil” og få os på rette hylde. KompetenceCoaching tænder lyset inde i dit hus, hvor du i sin tid tabte nøglen; hurtigt og let finder du ind til, hvad det er, du vil i dit arbejdsliv.