Hvad nu hvis det ikke kun er, som du tror?

Alt for ofte lade vi os begrænse af de antagelser vi har om os selv, det at arbejde og hvad der egentligt er muligt.

Men når vi er villige til, bare for en stund, at eksperimentere med nye og mere mulighedorienterede antagelser, så er det magien sker.

Dagligt er jeg vidne til de transformationer der sker, når mennesker erkender, at de er ressourcefyldte, har et valg og at de muligheder de har ventet på, er lige indenfor rækkevidde. Og når disse tre ting bringes i spil på samme tid, sker ting, som gamle antagelser ville have dømt til at være umulige:

  • Kan man være en travl Topleder og skabe en 3 dages arbejdsuge baseret på, hvor man gør den største forskel med det man brænder for, og beholde både sin fryns og gå op i løn? Det har Annie gjort.
  • Kan man starte ny virksomhed og have en omsætning den første måned på kr. 42.000? Det har Julie lige gjort.
  • Kan man brænde igennem med sit hjertes budskab og få 12 til eksamen? Det har Lis lige gjort.
  • Kan man tro, at de uddannelses- og jobvalg man har foretaget var "uperfekte fejlskud" og så på under en time indse, at det man har med sig, er lige det man skal bruge for at gøre den forskel man brænder for? Det har Camilla lige gjort.
  • Kan man antage, at man ingen mavefornemmelse har overhovedet og så opleve, at den lever i bedste velgående og er ens største ressource? Det har Lise lige gjort.
  • Kan man være ved at miste modet med al den konkurrence "derude" og så på én session få øje på, at den målgruppe man brænder mest for at gør en forskel for, faktisk er helt uberørt og bare venter på man tilbyder dem det man allerede har? Det har Charlotte lige set.
  • Kan man gennemgå en meget svær tid og koble ens personlige historie med de faglige kompetencer og bygge sin Business på netop det? Det har Anette lige gjort.
  • Kan man skabe sit drømmejob på den arbejdsplads, hvor man allerede er, og gå ned i tid og op i løn? Det har Janne lige gjort.
  • Kan man have tre tilsynsladende vidt forskellige uddannelser og så finde den røde tråd og skabe unikke produkter ud af det? Det er Annemette igang med lige nu.

Du skal ikke tro på alt hvad du tænker. Erstatter du blot en af dine antagelser med en ny, åbner der sig en verden af muligheder for dig.