Er dit indre smil stivnet?

Danskerne har mistet arbejdsglæden. Det viser en ny undersøgelse, som Center for Ledelse står bag. Hvert år måler de danskernes arbejdsglæde, og i år tegner sig et dystert billede. Danskerne mistrives i stadig højere grad på jobbet.


600.000 danskere arbejder kun for lønchecken 
Hele 600.000 danskere ville kvitte deres nuværende job, hvis de kunne klare sig uden den faste løncheck. Det viser en undersøgelse foretaget af YouGov for metroXpress. Men hvorfor skifter vi så ikke bare job? Uddannelsesmæssigt er der efterhånden frit valg på alle hylder, og efter nogle år med virksomhedskonkurser, nedskæringer og økonomisk usikkerhed ser det nu ud til, at den stigende ledighedskurve er knækket. Alligevel kan det være vanskeligt selv at sætte ord på, hvilke opgaver der gør én glad og motiveret. 

Er du færdig med kun at arbejde for lønchecken og nu ønsker, at blive guidet ind til de svar du allerede selv har på, hvad du gerne vil, kan du få assistance lige her: Post@JetteBulck.dk

Du har investeret mange år i at blive kompetent til det du beskæftiger dig med, så gør det vigtigt at få mere glæde af det du kan.