Drømmejob

Hvad er din drøm for dit arbejdsliv? Lever du allerede drømmen eller har du parkeret det, du dybest set drømmer om i kategorien "urealistisk" eller "en skønne dag"?

Alle har drømme for deres arbejdsliv. Drømmen fortæller noget vigtigt om, hvad du kunne være og hvad du er her for at bidrage med. Det, som du allerede nu, på et eller andet plan, har ressourcerne til og forudsætningerne for at skabe- ét skridt ad gangen.

Den største forskel mellem de, som manifesterer deres drøm af et arbejdsliv og de, som ikke gør, er beslutningen om, at gøre drømmen vigtig. Vigtigere end frygten og tvivlen, vigtigere end modstanden og at man ikke lige nu kan se "hvordan", vigtigere end alt det, som når alt kommer til alt, ikke er så vigtigt alligevel- uanset hvor meget det larmer i vores opmærksomhed.

Det er aldrig for sent!

Så hvad er din store drøm? Sæt ord på, visualisér den, hvad er de synlige tegn på, at du har manifesteret den og lever drømmen?

Hvilket skridt kunne du let tage allerede idag, for at leve drømmen?

Har du besluttet dig for, at gøre din drøm vigtig, kan du få assistance til at sætte ord på og handle på at manifestere den her: Post@KompetenceCoaching.dk