Arbejdsliv uden lidelse

Har du et arbejdsliv, hvor du gør vold på dig selv?

Hvor du arbejder for meget, for længe og med noget, som ikke er særligt vigtigt for dig?

Begår du den fejl, at beskæftige dig med det du kan, fordi du tror du skal, i stedet for det du dybest set gerne vil?

Arbejder du for en virksomhed, hvis Vision og målsætning du ikke deler?

Eller for en chef, som ikke sætter pris på din store indsats og som sætter rammer op for dig, som gør arbejdsdagen og det at give dit bidrag, til det rene forhindringsløb?

Hvad nu hvis du vidste, at det faktisk er både muligt, tilladt og på høje tid, at du bidrager med det du brænder for? Og finder eller skaber nogle rammer omkring det, som giver dig pladsen til, at give dit bidrag på måder du trives med?

Hvilket arbejdsliv ville du så leve?

Et arbejdsliv uden lidelse begynder med en beslutning. DIN beslutning om fremover ikke, at ville gøre vold på dig selv og så stoppe med at gøre det, der ikke virker for dig.

Den vigtigste beslutning du træffer, er hvad du gør vigtigt. Og den nye tids arbejdsliv er et liv uden lidelse; et arbejdsliv, hvor du fleksibelt og kreativt finder det, der er din glædens vej i stedet for den vej, der synes at være "rigtig"- også selvom den virker for andre.

Så hvilke spilleregler vælger du at følge i dit arbejdsliv herfra?

Ønsker du assistance til at transformere din karriere fra den gamle tid til den nye tids arbejdsliv, så send en mail til Post@kompetenceCoaching.dk og påbegynd et arbejdsliv uden lidelse idag.