Åbn en ny dør

Du behøver ikke sidde fast i et arbejdsliv du ikke er glad for. For hvem skulle det være en fordel for? Åbenlyst ikke for dig.

Men så for de kunder du servicerer?

Uanset, hvor godt du forsøger at skjule, at du meget hellere vil være et andet sted, så mærker de det også. På din manglende entusiasme, dit manglende lys i øjnene og det anstrengte smil. Du servicerer dem slet ikke, som du virkeligt kunne gøre. Så de mister noget vigtigt fordi du bliver siddende på en stol, der egentligt ikke er din.

Bliver du så "på din pind" for din arbejdsgivers skyld?

Har han eller hun egentligt glæde af en medarbejder, som kører på halv kraft? Som ikke bringer sig selv i spil og det meste af tiden bare "lader som om"?

Og hvad med dig; Hvad koster det dig at blive i noget, som ikke fungerer for dig?

Kig på alt det du har investeret i uddannelse og erhvervserfaring for at blive kompetent til det du kan idag. Havde du ikke forventet, at det ville være dig til glæde og gavn nu?

Der er andre muligheder:

Åbn en ny dør. Gør det vigtigt, at finde ind til det du vil bruge det alt sammen til.

Måske bare døren ind til det du drømmer om.

Du kan starte lige hvor du er og begynde og lægge mærke til hvad du holder af, at beskæftige dig med. Hvad du er glad for og som giver dig energi og begynde at tippe arbejdsopgaverne i den retning.

Du har muligheden for at kombinere dine ressourcer på helt nye måder til glæde for både dig selv og det du er en del af. Er det ikke også det, du virkelig ønsker?

Og du kan skabe et nyt job uden at skulle forlade din arbejdsplads.

Vejen behøver slet ikke være dramatisk, lang, tung og træg. Du kan vælge at blive guidet nænsomt igennem en forandringsproces, af en som kender vejen. Det kan være langt lettere og sjovere end du forestiller dig og resultatet er, at du og alle de ressourcer du allerede har, bliver sat i spil på en måde du end ikke har turdet drømme om.

Men det først skridt er dit: Vil du åbne en ny dør?

Hvis svaret er ja, så se dine muligheder for genveje under "Ydelser".